Exeter Custom House

  • Custom house visitor centre
  • Custom house visitor centre
  • Custom house visitor centre
  • Custom house visitor centre
  • Custom house visitor centre
  • Custom house visitor centre
  • Custom house visitor centre
  • Custom house visitor centre
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
  • Cloth interpretation panel
Client: 
ECC and Exeter Canal Trust
Location: 
Custom House, Exeter
Brief: 
Design and installation of a local history exhibition display, as part of the relocation of Exeter's Tourist Information Centre to the quayside Custom House. This included multiple fabric-printed interpretation panels on bespoke wooden A-frame mounts, graphic wall-panels, walk-through exhibition spaces and the installation of an interactive touchscreen questionnaire, to gather visitor feedback and demographic information to inform future development of the city's heritage and tourism provision.
Exclude client logo from About Us page: 
0
Slideshow Images: 
Primary Image: 
Budget: 
£30000.00